Megemlékezés Károly Sándorról - Büky, László (Jelentés és Nyelvhasználat, 2014)
Elhangzott az Újdonságok a szemantikai és a pragmatikai kutatásokban címmel a Szegedi Egyetemen 2014. április 11-én megrendezett konferencián